Blog

autoMinder pune Crucea Roșie Dâmbovița în mișcare

Suntem de părere că implicarea este cheia către succesul în business și în viața de zi cu zi. autoMinder a decis să se implice și să sprijine o cauză care ajută anual sute de vieți. Crucea Roșie Dâmbovița este o filială mică în care aproximativ 150 de voluntari sunt activi în comunitate. Datorită lor, periodic se organizează cursuri de prim ajutor în școli și se pregătesc anual voluntari care să intervină în cazul unor dezastre naturale. Pentru noi, voluntarii nu sunt simpli oameni, sunt supereroi care își folosesc puterile pentru a ajuta comunitatea și a lupta pentru cauze importante. autoMinder și-a propus să sprijine anual ONG-uri sau proiecte active care luptă pentru schimbări sau se implică în viețile oamenilor vulnerabili.

aparitia-nativilor-digitali

Crucea Roșie Dâmbovița este un exemplu pozitiv pentru noi toți. Într-o regiune slab dezvoltată, tinerii se implică activ și organizează acțiuni caritabile prin care oferă hrană și haine, cursuri de prim ajutor în școli, cursuri de intervenție în cazul unor dezastre naturale. Sunt aspecte pe care noi, în agitația zilnică, nu le luăm în considerare, dar în cazul unor dezastre naturale ele pot face diferența. Dacă acești oameni își dedică timpul comunității, noi îi răsplătim oferindu-le o mână de ajutor atunci când este nevoie, astfel că luna aceasta autoMinder le-a oferit o licență prin care își pot gestiona mica flotă auto. Nu este mult, nici puțin, dar este exact ceea ce au nevoie ca să-și continue treaba din ce în ce mai bine, să ajungă la toți oamenii care vor să învețe sau care au nevoie de ei.

aparitia-nativilor-digitali

Dacă fiecare dintre noi și-ar alege o cauză în care să se implice cu ajutor, timp sau bani zonele mai puțin dezvoltate ar crește și oamenii vulnerabili ar avea acces la o educație și o viață mai bună. Important este să nu uităm că implicare este cheia care pornește motorul unei țări mai bune.

Share this post